|
|
Gårdsysteri i finalen med Holtefjell Vellagret Av Redaksjonen, 23.09.20 Eiker Gårdsysteri fra Øvre Eiker er i finalen i Det Norske Måltid med osten Holtefjell Vellagret. Dette er en matkonkurranse og årlig kåring av det ypperste innen mat og drikke i Norge.
God ost fra glade kuer – det er slik Eiker Gårdsysteri beskriver osten sin. Osten ystes av melk fra kuene vegg i vegg med ysteriet. Her er det høy fokus på at kuene skal ha det bra og det blir det god melk av.
Osten de er i finalen med er en fast rødkittost som heter Holtefjell Vellagret. Osten Holtefjell finnes i tre varianter. Holtefjell Ung som er lagret i 3-6 måneder. Holtefjell Vellagret som er lagret i 6-12 måneder og Holtefjell XO som er lagret i mer enn 12 måneder. Holtefjell Ung finnes på fast sortiment hos Meny. Dersom du vil smake osten som er i finalen kan du bestille den hos Meny, eller den er å finne i noen utvalgte delikatessebutikker. På det norske måltid sine nettsider står det følgende: Det Norske Måltid leter etter det ypperste innen norsk mat og drikke. Konkurransen kårer de beste mat- og drikkeproduktene i Norge og har siden oppstarten i 2008 utviklet seg til å bli landets viktigste og mest prestisjefylte prisutdeling. Det Norske Måltid jobber for å bidra til næringsutvikling gjennom å øke etterspørselen, skape stolthet og styrke omdømmet for norsk matproduksjon og er fra 2020 ett av tre nasjonale omdømmearrangement. - Interessen og antall deltakere i konkurransen har aldri vært høyere. Derfor er det ekstra gøy å være i finalen i årets konkurranse», sier daglig leder Anne-Marie Sando. Finalen i årets konkurranse vil finne sted i Stavanger på Clarion Hotel Energy fredag 5. februar 2021. « Tilbake |
|
MENINGSMÅLING
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|