![]() |
|
|
Tonje er klar for konditorlandslaget Av Simen Næss Hagen, 08.06.16 Tonje Holtungen fra Vestfossen med gjennombrudd i konditorfaget. – Å komme på landslaget er jo stort for alle som er stolte av faget sitt, sier hun.
35-åringen, som til daglig er medeier i og jobber ved Sjokolade Salongen i Vestfossen, er plukket ut til konditorlandslaget. Det melder bransjenettstedet bakeri.net.
Holtungen var ikke vond å be da hun fikk forespørselen. – Å komme på landslaget er jo stort for alle som er stolte av faget sitt. Jeg hadde vel ikke trodd det var aktuelt for mitt vedkommende, men jeg ble jo veldig glad, stolt og ganske ydmyk da de spurte. Dette er helt klart en stor bonus oppi alt, forteller Holtungen til Drammen Live24. Sjokolade-spesialist Og ikke overraskende er det sjokolade som både er favoritten og hennes spesialfelt. – Jeg er jo veldig glad i sjokolade, da. Det er jo ikke til å komme unna. Jeg liker å teste nye smaker og lage nye kombinasjoner i kaker og konfekt som ikke alle har prøvd før. – Og hva er din personlige spesialitet? – Sjokoladetrøfler er vel min spesialitet siden det er det vi gjør aller mest her i Sjokolade Salongen, sier hun. Hardtrening Det er ikke bare en status i seg selv å være med på konditorlandslag. For landslag betyr også konkurranse, og nå skal hun legge seg i hardtrening inn mot Nordic Baker and Pastry Cup i Oslo som det trenes mot. – Det er veldig spennende å få være med på konditorlandslaget og treffe mange faglig sterke mennesker. Her er der mye kunnskap og jeg håper å lære masse og forhåpentligvis dele litt av det jeg er god på, sier Holtungen til bakeri.net. Hun er utdannet både kokk og konditor, men er klar på hva hun føler hun kan bidra med. – Jeg håper og tror at jeg kan bidra til å styrke dessertdelen på landslaget, som jeg vil trekke frem som min styrke, sier hun til nettstedet. « Tilbake |
![]() |
MENINGSMÅLING ![]()
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|