![]() |
|
|
Topp forhold takket være stor dugnad Av Roy Hansen, 10.01.09 Takket være en stor dugnadsinnsats og 100.000 kroner fra Sparebanken Øst til ny snøkanon, kunne slalåmbakken i Skotselv åpne denne uken. Mellom 60 og 70 unger i alle aldre var med under åpningen, og alle kunne glede seg over topp forhold i bakken. ![]() Per Anton Mykland følger med slik at alt går greit fore seg i køen inn til skitrekket. Rekordtidlig snø og lange perioder med kulde har ikke gitt ungene det mye etterlengtede slalåmtilbudet i Skotselv. Bakken, som ble åpnet for et par år siden, har ikke hatt gode nok forhold til å kunne åpnes før nå. Det skyldes også dårlig organisering og liten dugnadsvilje i bygda. - Vi tar selvkritikk og innrømmer at dette må organiseres mye bedre enn det vi har greit til nå. Det sier leder i Bakke IF, Per Anton Mykland. Han tar selvkritikk etter at flere foreldre nærmest tok saken i egne hender og fikk kjørt nok snø, fikk kommunens løypepreparere til å stille opp på dugnad og på den måten fikk preparert bakken slik den skal være. - Kakelinna ble lengre og varmere enn ventet i år. Hvis det ikke hadde vært for den ville vi nok kunne åpne noe tidligere, sier Mykland. Han berømmer innsatsen til de frivillige, og håper at de og andre stiller opp også i fremtiden slik at ungene i Skotselv kan beholde dette populære tilbudet. Bakken er åpen hver tirsdag og onsdag i tillegg til søndag. På hverdager er det kjøring mellom klokken 18.00 og 20.00, mens det er åpent mellom 11.00 og 15.00 på søndager. Dersom interessen er enda større vil klubben vurdere åpningstidene. ![]() Bakken i Skotselv er verken stor eller bratt, og er derfor ypperlig til å trene i for dem som ikke har stått så mye på slalåmski og brett før. Disse to er av de mer trente. ![]() Det er ikke like lett å ta dette trekket - spesielt ikke med snøbrett - så noen voksne må ofte hjelpe til. Dessuten kan farten lett justeres ned slik at du får bedre tid. « Tilbake |
![]() |
MENINGSMÅLING ![]()
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|