|
FISK - fra fangst til fest
Av Roy Hansen, 02.10.06
Forfatteren Helge Hagen slår til igjen- denne gang med en bok om matglede etter fisketuren.
|
FISK - fra fangst til fest gir nyttige råd om hvordan du skal behandle råvarene og ikke minst en haug med oppskrifter for tilberedning.
|
Gleden over egen fiskefangst og nytelsen ved å spise den er to sider av samme sak. Ingenting kommer opp mot ferske råvarer - hentet rett fra hav eller innsjø. Men du trenger kunnskap om råvarene, behandling, avlivning, konservering og ikke minst tilberedning for å få størst mulig glede av ditt selvfangede måltid.
Og det er grunn til å ha forventninger. Fisk som råvare er langt mer enn makrellen som er sprøstekt eller torsken som er kokt. Her er det variasjonsmuligheter i fleng.
FISK - fra fangst til fest er en ny og utvidet utgave av Fiskernes bok. Her får du vite alt du ikke visste om aktuelle spiselige fiskeslag i fersk- og saltvann. Forfatteren går grundig til verks både med hensyn til råvarebehandling og konservering. Det hele kompletteres med et vell av gode oppskrifter på lekre matretter fra fisk - fra fersk til raket, tørket, lutet, røyket eller speket.
Helge Hagen har i en årrekke jobbet som frilanser for Norsk Skogmuseum og tidsskriftene Jaks & Fiske, Jakt, Villmarksliv og Hytteliv. Han har gitt ut en rekke bøker - alle med fellesnevneren mat som enten er fisket, fanget eller felt.
FISK - fra fangst til fest
Forfatter: Helge Hagen
Forlag: Naturforlaget, Tun Forlag AS
Format: 19,5 x 27,5 cm
Ant. sider: 220 innbundet
Illustrert: Rikt illustrert med fargefoto
Pris: Kr 420,-
« Tilbake
|
|
MENINGSMÅLING
 |
Hvilke forhåpninger har du for det nye året?
Svar til nå: 252 Bedre enn i 2020: 34.52%
Dårligere nn i 2020: 9.13%
Elendig: 15.48%
Koronafri: 11.51%
Langt bedre: 3.97%
Som i 2020: 25.40%
|
|