![]() |
|
|
Ble hedret av kokkenes mesterlaug Av Roy Hansen, 09.02.16 Til daglig er hun veileder og ansvarlig for blant annet kantinedriften på rådhuset i Hokksund. Men i helgen ble hun hedret med hederstegnet «Cordon Bleu» av Norges Kokkemesteres Landsforening.
Anne Kristin Berg Kristoffersen har jobbet med mat det meste av sitt voksne liv. Hun var ferdig utdannet i 1982 og tok fagbrevet på SAS Catering på Fornebu. I dag jobber hun som leder for kantinedriften til Eiker Vekst - en vernet bedrift som blant annet har ansvaret for kantinedriften på rådhuset i Hokksund.
Det var derfor stor stas da hun i helgen ble tildelt hederstegnet «Cordon Bleu». Hun kan dermed – og bokstavelig talt- smykke seg med en meget ettertraktet medalje. Andre kokker -. som Eyvind Hellstrøm og flere andre kjendiskokker, har den samme medaljen. - Jeg har fått denne utmerkelsen for lang og tro tjeneste i kokkefaget og for kokkelauget. Det er ingen selvfølge at du jobber i årevis som kokk – det er et tøft yrke med mange belastningsskader, sier Anne. Hun fikk utmerkelsen også fordi hun er en god representant for faget og bruker mye energi på å lære opp andre i kokkekunstens mange muligheter. Anne Kristin Berg Kristoffersen har jobbet både innen hotell- og restaurantbransjen. Men hun har flest år innen kantinedrift, både her i Hokksund, men også i Buskerud Fylkeskommune. I dag fikk hun blomster av sine medarbeidere på kantina i rådhuset. De var tydelig stolte av sjefen sin og ville sette litt ekstra pris på henne denne dagen. Da måtte de også ringe den lokale nettavisa selvsagt. ![]() Fra utdelingen av hederstegnet i regi av Norges Kokkemesteres Landsforening denne helga. Her er det høytidelig utdeling. (Foto: Anette Dalevold) « Tilbake |
![]() |
MENINGSMÅLING ![]()
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
|